You're still waiting for the snow to fall, it doesn't really feel like Christmas at all.
Jul er noe jeg ser fram til, fra det øyeblikket vi pakker ned julepynten og pakker ned juletreet. Allerede da begynner jeg å glede meg til neste jul, til pepperkaker og gløgg, og brunsj med kakao med krem. Det blir en del stress, men det er en del av alt. Kan ikke slappe av om man ikke stresser litt først! Jeg bryr meg ikke så VELDIG mye om selve julaften, jeg gleder meg til å pynte til jul og å pakke inn gaver, og snike meg ned og kjenne på julegavene, som jeg har gjort i alle år siden jeg var lita. Nei, det jeg virkelig gleder meg til, er å få Simen hit. Beste julegaven jeg noensinne vil få.

De siste dagene har vært helt fantastisk. Blir bare jævligere for hver gang vi sier hade, men samtidig blir det så mye bedre for hver gang vi sees igjen. Skjønner ikke hvorfor alle syter over at forholdene deres går i dass, de aner ikke hvor heldige de er som faktisk er i et forhold med noen som bor i gåavstand fra dem. Er bra fucked up når dere ikke får det til å funke, og jeg og kjæresten min som bor hundrevis av mil fra meg, har det bedre enn de fleste av dere noensinne vil ha. Yes, I'm pretty confident. Og faen så godt det føles! It's just meant to be. :)Y u so silly? :')

Én kommentar

Kristìn ♥ David

06.des.2011 kl.07:36

awww, jammen sånn brukte eg å tænke når eg bodde i Narvik og David i Bodø å! Va så sintemann når eg så fålk på bussen/ute så hållt hender og klina rætt framførre meg, og fålk so kunne vær ilag kvaaar dag, men nu e eg så heldi og har det sånn sjøl å, og det har du åsså kanskje snart snuppi!

Eg savna deg men eg føle meg sjikkeli svimmel idag så eg kåmmer ikke på skola, e enda ikke heilt frisk. Hadde både influænsa + spysjuka i fårrje uka :< Men kanskje vi sees imårra? <3

Skriv en ny kommentar

hits