Boy, you're an alien, your touch so foreignJeg har sovet bort hele dagen. Elsker å sove! Også fikk jeg pakken fra Nelly.com idag, legger ut bilde av skolene når jeg orker å ta bilder, lol. Sitter med matteboka framfor meg, og den skriker etter oppmerksomhet, så får vel bruke tida godt. Dessuten er siste episode av Taxi ikveld! Adil Khan er verdens fineste pakkis, serr.

2 kommentarer

Kristìn <3 David

21.nov.2011 kl.22:18

Lægge ut bilde av "skolene"? x) Du mene vell skoan, men eg gleda meg tell å sjå. :) og btw: "You're an alien, your touch so foreign" LOL, eg har allti trudd sangen va sånn: You're an alien, your touch so far away XD flaut..

Shelly

22.nov.2011 kl.14:01

Herregud, nydelig rødfarge du har! Elsker rødt hår, det er så stunning!

Beklager for så sent svar, jeg har ikke vært så aktiv på blogg fronten de siste to ukene, men gjett om jeg ble glad når jeg leste din kommentar! Jeg ble virkelig virkelig rørt av alt du skrev, og jeg føler mine ord blir så små i forhold. Takk holder liksom ikke. Men hva annet kan man si egentlig, annet enn tusen takk for en så vakker kommentar, så rørende og snille ord! Tviler på jeg fortjener all den rosen, men uavhengi så setter jeg stor pris på det! Det at du liker bloggen og faktisk blir inspirert av noe av det jeg skriver og tenker etter er takk nok. For det er jeg kjempe glad for å høre. Jeg håper jeg ikke skuffer deg fremover! Tusen tusen takk igjen for nydelige ord. Og igjen, beklager for så sent svar. Din kommentar fortjente svar sekundet den ble skrevet og sendt! Stor klem! :)

Skriv en ny kommentar

hits