Would you lie with me and just forget the worldWow. Så fornøyd med det nye designet mitt! Føles litt rart at jeg for første gang i livet ikke har laget designet mitt selv, men venner meg nok til det.

Som den nøøøørden jeg er, så sjekka jeg faktisk værmeldinga. Og til min store glede så er det fare for snø iløpet av natta. Kan ikke beskrive hvor glad jeg hadde blitt om jeg hadde våkna til at det var snø på trappa og i innkjørselen, da hadde jeg virkelig fått julestemning!

Var nemlig i bursdag idag hos tanta mi, og de timene vi var der, gikk så alt for fort. Skulle ønske vi kunne være der enda lenger, for det var kjempekoselig. Spiste en nydelig fruktsalat og prata masse med kusina mi, Alice. Hun er kjempeflink på gitar, så vi spilte og sang i stua for gamlingene, haha. Også spilte hun Mistletoe av Justin Bieber, mens jeg sang, hahah.

Vi ble også enige om at Alice og Andrine skal være med meg, lillesøs og Sara på julegaveshopping på fredagen, siden lærerne i Vesterålen (og sikkert flere steder i landet) har planleggingsdag, og vi får fri. Så vi skal nok handle julegaver og gå på kafé elns. Superkoselig, gleder meg masse!

Var egentlig supertrøtt når jeg kom hjem fra tante i 9-tiden, men kom på at jeg hadde en norskinnlevering. Dessverre kom jeg ingen vei med det, så jeg får vente til imorra og spørre noen i klassen om hjelp, ahah. Må uansett ikke leveres før klokka 11 imorra kveld, så har litt tid på meg. Istede for så begnte jeg på matteinnleveringa som skal leveres på tirsdag, men når jeg begynte å hallusinere om 7-tall med motorsager, skjønte jeg det var på tide å gi opp. Er forholdsvis lette oppgaver, så det går nok bra!

2 kommentarer

Kristìn ♥ David

14.nov.2011 kl.00:29

Du mene vell "will you lay with me?" ellers bli det jo vill du lyge ilamme meg. x) Fint design sæll om du ikke har laga det sjøl, nydelie du <3

Anja Linnèa

14.nov.2011 kl.00:34

Kristìn David: nope, e lie. :p

Skriv en ny kommentar

hits