Project DIY

I det siste har jeg blitt mer og mer misfornøyd med tilværelsen min. Sett negativt på alt, funnet feil og mangler, og syte bare fordi jeg ikke har noe annet å gjøre. Helt til jeg kom over at den eneste måten man kan snu dette på, bli lykkelig igjen, er å gjøre noe med det. Ingen andre kan forandre det DU føler om deg selv og tilværelsen din. Man kan ikke sitte å vente på at det skal bli bra igjen helt av seg selv, man må faktisk jobbe for det.

I det siste har jeg mistet helt lysten til å skrive. Føler det er et jævla mas å sette ord på følelsene mine uten at det blir korte usammenhengende tekster, som er utrolig pinefult kjedelig å lese i lengden.

Det er viktig å ha drømmer, og sette seg mål. Slik at man har noe å strebe etter, noe man kan glede seg til, og at man får seg et par utfordringer i ny og ne, både fysiske og psykiske. Fordi man får en ubeskrivelig god følelse når man mestrer noe man tidligere trodde man ikke hadde sjans på.

Mine drømmer er å bli lykkelig. Å bli friskmeldt, slutte på alt av medisiner og bare sette pris på alt det vakre her i verden. For det er så mye vakkert blant alt det tragiske, bare man klarer å sette seg ned iblant og tenke over ting. Jeg har ikke tenkt så mye i det siste, bare gått rundt og vært deprimert og sinna fordi jeg ikke klarer å være glad.

Derfor, har jeg begynt med Project DIY love. Jeg elsker slike prosjekter fordi det er stimulerende å holde på med, og gir mye inspirasjon og hjelper med å få ut ting, uttrykke meg. La meg inspirere av andre, og forhåpentligvis inspirere andre.

For ingen er originale lenger. Vi er produkter av hverdagen vår. Hver eneste dag blir vi utsatt for eksponering, og vi påvirkes av venner, media, alt. Alle gjør liksom det samme som andre gjør. Vi er som svamper, vi suger til oss kunnskap og meninger fra andre, og blir ubevisst påvirket i de valgene vi tar i hverdagen. Som innkjøp av klær, mat, kosmetikk. Men selv om det med det blotte øyet kan se ut som at alle bare er en jævla diger saueflokk, så er vi alle individer. Du er fri til å gjøre akkurat hva du vil, uten at du skal føle deg bundet til å holde deg på den sikre siden, som å kle deg i det samme som andre, ha de samme fritidsaktivitene, og like samme musikken. Mangfold og variasjon er viktig, tror jeg. Hadde vært så kjedelig om alle skulle likt akkurat de samme tingene.

Det er naivt å tro at du er superspesiell og unik, fordi du har sagt eller gjort noe som er sensasjonelt. Sannheten er dessverre at det finnes folk som har gjort de tingene lenge før deg, sagt de tingene før eller skapt det før. Er mange som føler seg kopiert, men sannheten er at alle kopierer. Jeg kopierer ofte sminke, klær og bloggdesign, men det betyr alikevel ikke at jeg er en fake. Jeg lar meg inspirere, og er åpen for nye impulser fra alle kanter.

FYFAEN SÅ GODT DET ER Å SKRIVE IGJEN.

Du trenger ikke å være så bekymret over å aldri være original, og å skape noe nytt. Du kan jo alltids la deg inspirere, og gjøre den ideen til noe eget, noe som passer deg. Det er veldig stimulerende!

Vil si TUSEN TAKK til Shelly, som har inspirert meg utrolig mye. Alt er igrunn skrevet av henne, men jeg brukte bare mine egne ord. Sjekk henne ut her! Fantastisk. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits