Høyt elsket, dypt savnet

Skulle ønske det var telefon i himmelen. At jeg kunne få høre stemmen din igjen. At jeg kunne få holde deg, snakke med deg, høre latteren din og se deg smile.

Jeg var på kirkegården idag med pappa og lillesøs. Å se havet av lykter som lyste opp hele kirkegården, var et fantastisk syn. Har aldri sett så mye lys på kirkegården før. Grava til bestemor og bestefar var som alltid nydelig. Og dessverre så hadde vi enda en grunn til å dra til kirkegården. Min kjære onkel.. Jeg savner han så fælt, men vet at han har det bedre der han er nå. Og at han ser ned på oss, og passer på oss, på søskene sine, døtrene sine, på meg, og familien. At han fortsatt er der hos oss.

Alle bagatellene blir så mikroskopiske, så ubetydelige. Når vi snakker om livet og døden, så betyr de små tingene ingenting. Vi burde ta vare på hverandre, ikke bære nag til hverandre. Vi burde komme overens, for vi er trossalt mennesker, alle sammen. Det skjærer i hjertet mitt at ikke alle kan komme overens, fordi jeg er en sånn person som tror på at alle kan være venner, komme overens, le sammen, ha det fint sammen. Ha respekt for hverandre.


Vi vil aldri glemme deg. <3

6 kommentarer

♥Anne-Marthe

06.nov.2011 kl.18:21

huff, kondolerer :\

letmefly

06.nov.2011 kl.18:23

Kondolerer :/

Og veldig fint skrevet. Jeg kan ikke si at jeg skjønner hvordan du har det, ettersom alle mennesker opplever ting forskjellig, men jeg vet det er tungt. Veldig tungt. Det er liksom den tanken på at man ikke skal få se personen mer, at h*n faktisk er borte for godt. Men jeg liker å tenke på at våre kjære lever videre et eller annet sted :-)

Carina&Rebecca

06.nov.2011 kl.18:24

kondulere<3 jeg vet hvordan du har det. jeg har mista onkel min :(<3

KatharinaSilje.blogg.no

06.nov.2011 kl.18:25

kondolerer!

jeg mista min yndlings tante i fjor,hun døde av kreft. Et halvår før der mistet jeg min bestefar

og noen månder før der mistet pappa sin tante .. :( så jeg vet godt hvordan det er å miste

folk som står deg nærme!

Vi kommenterer alltid tilbake.Kommenterer du vår blogg,kommenterer vi din:) Forsetter vi slik har du fått deg en ny leser!

Sigrid Theres

06.nov.2011 kl.18:47

Kondolerer .. <3

Kristìn ♥ David

06.nov.2011 kl.22:19

Vænnen <3

Skriv en ny kommentar

hits