my new baby

124252 Canon
Canon EOS 1100D Hus NYHET! 12Mp, HD-video, 3,2bps, 2,7" LCD
Om en ukes tid så ligger forhåpentligvis denne herligheten i postkassa mi. Canon EOS 1100D. Har siklet etter det så jævlig lenge, og ut av det blå så havna pengene som trengtes rett i hånda mi. Er en fordel å være "pen", haha. Kan like gjerne utnytte det når anledningen byr seg. Folk har så sær smak iblant, men jeg klager ikke!

Kameraet kan filme i HD, så det blir en del videoer framover. Gleder meg virkelig til å gå løpsk med det, og føler at det ble et slags spark i ræva om at jeg burde fotografere mer. Kjøper bare kamerahus, siden jeg ikke har behov for objektivet også. Har allerede to fra før av. Er ennå usikker på om jeg skal selge mitt trofaste 450D, eller beholde det av sentimentalte grunner, fordi det har en personlig verdi. Dessuten er kameraet ganske gammelt, men om det er noen det faller i smak hos, så skrik ut, kan godt bli enig om pris! Kameraet er i veldig god stand, ingen hakk eller riper i skjermen. I've been a careful giiiirl. :'D


Lol, fake septum og medusa, tatt i 2009, når kameraet var ganske nytt. Er fortsatt veldig glad i det, men føler at det er på tide med noe nytt!

2 kommentarer

Karoline Olsen

31.okt.2011 kl.00:04

Utrolig fint kamera :D Enig i at det er gøy med nytt kamera når man har hatt det såpass lenge!

Jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, bli med da vel! :)

Kristìn ♥ David

31.okt.2011 kl.18:43

Nice!

.. nåen så har det. :p

Skriv en ny kommentar

hits