He got that super bassTenkte jeg skulle skrive litt også, i tillegg til bildedrysset. Men jeg er så jævla glad og grøt i hodet at jeg ikke får helt til. Har hatt det kjempefint hos Simen! Laget tuttelutt på han og sminket han, og han ble supersøt som jente, Lady Haga. :'D Var fantastisk å være hos han, selv om han ikke var helt i form, stakkars gutten min.

Tida gikk så altfor fort. Har skikkelig klump i magen, og sommerfugler. Gjør så godt at det er vondt, har en bittersøt smak i kjeften og det blir bare verre og verre for hver gang jeg må dra fra han. Idag er det akkurat én måned til jeg får se han igjen, skal tilbake til Rikshospitalet, og forhåpentligvis får jeg møtt han da også. Også skal han forhåpentligvis ta turen nordover i desember i juleferien, så får jeg vist han fram til alle JELLYbeans, eaheha.

Det blir virkelig verre og verre for hver eneste gang vi sier farvel. Blir bare mer og mer glad i han jo mer tid jeg tilbringer med han, og jeg har allerede fått enorm tillit til han. Han bare er helt fantastisk. Rart å tenke på at vi har levd på hver vår kant i 18 år uten å vite at den andre eksisterte engang. Og det bare var ren tilfeldighet som gjorde at vi ble kjent.

Jeg elsker at jeg kan være teit med han, at han ikke behandler meg som en porselensdukke og ikke er redd for å ta i litt når vi lekeslåss. At han er ærlig selv om det kan være sårende, at han bare synes at ADHD-faktene mine er sjarmerende, og klarer å følge med. Forhåpentligvis vil dette vare lenge, for jeg trenger han så sårt akkurat nå, og jeg vil være der for han om han trenger meg.

Høstdepresjonen har offisielt tatt slutt. Skal ikke lenger sitte hjemme og synes synd i meg selv, for jeg har det igrunn ganske bra. Imorra er siste dagen i Oktober, og det er en slags milepæl for meg. Oktober er alltid verst, den tiden når alt er bek mørkt, og øynene ikke klarer å vende seg til konstant mørke, når snøen ikke ennå har kommet. Jeg gleder meg til snø, til å handle julegaver med Kristìn, til at Sara skal komme hjem, å drikke julebrus, og ikke minst til at Simen skal komme i jula. Jeg er glad. Jeg smiler. Og jeg håper at dere andre har det bra, har en fin søndag og ikke er så altfor fyllesyke. :)

Nå skal jeg legge klær til vask, gå i dusjen, og muligens lete litt på nett etter inspirasjon til Halloween-sminke. Føler det er på sin plass.

Én kommentar

Kristìn ♥ David

31.okt.2011 kl.18:41

jellybeans, aehahehae xD og lady haga.. du skriv så bra snuppi! :*

Handle julegava me meg<3

Skriv en ny kommentar

hits