jeffrey campbellOmg, Y U make me love you so much?! Jeg har sånne i beige, men det er bare en JC-lookalike. Uansett, elsker de skoene. Vet hvertfall hva som står høyest på ønskelista til jul. (etter penger såklart). Herregud så nydelige sko! Synd jeg bare har to føtter, og lite cash.Vil helst ha sånne i leopard og med nagler, ser så sykt fancy ut. Også trenger jeg visst ny vinterjakke, men boblejakker ala Svea og CanadaGoose er bare for.. rart for min del. Ja, jeg vet jeg er litt sær, men.

Omg idag skal jeg til Simen(!!!!), håper jeg har fått lønning sånn at jeg kan få betalt litt regninger osv. I owe people money, I know. Men sånn ellers er alt greit, har en haug med lekser jeg må gjøre før jul, og en del framføringer osv. Herregud blir svett i hendene bare jeg tenker på det! Men blir godt når kroppen begynner å venne seg til konstant mørke, så får jeg nok fart på sakene og kommer sterkere tilbake etter jul på skolefronten. Er alltid sånn.

Mørketida er helt jævlig for meg. Vil bare stenge meg inne på rommet med tonnevis og litervis av snus og Cola, og høre på Bob Marley og muligens røyke en sneip ut av vinduet mitt, høre på Kings of Leon og råtne i One Piecen min.
Men det går bra, jeg har fine venner og masse fint i vente. Gleder meg til snøen kommer og jeg kan gå med lester i skoene uten at folk ser rart på meg. Og nei, jeg skal ikke sove inatt. Jeg må gjøre lekser. Og sitte på Tumblr. Og blogge. OG skrive ferdig en sang. Hnng, tar på å ha mange baller i lufta.

3 kommentarer

Lene Pettersen

27.okt.2011 kl.00:47

Jeg likte de skoene utrolig godt, de var fine:D Ønsker meg sånne :D Hadde vært koselig med en kommentar tilbake :)

Lene Pettersen

27.okt.2011 kl.01:39

Kan jo prøve å tegne en, ikke noe problem med kommentarene, jeg liker å kommentere og håper jeg får kommentarer fra andre :)

Kristìn ♥ David

27.okt.2011 kl.08:57

aw, eg e åsså vinterdeprimert, ifårrje uka når eg va borte satt eg bærre i pysjen og så på the bachelorette på tv, aehahehae x)

Sa jo di skoan va fin og du bære, aldri hørt om x) men vårres skoa e nu å fiiin. :D

Skriv en ny kommentar

hits