Could you be the angel, to answer my prayers

Æ har et stort håll akkurat her. Ja, dær. I brøstet mitt. Det e stort og svart, og sluk alt som kommer i nærheita. Om det ikje sjøl får sæ bank, så e det andre som må lide. Førr æ e ikje en sånn person, æ klara egentlig ikje å vær to, å måtte ta hensyn tel en anna. Så kanskje det e bæst at æ e aleina, sånn at æ slæpp å la ulykken min gå utover andre. Sæll om det dræp mæ å være ensom, så e det bedre enn å knuse et hjærte som banke førr mæ.

Men så traff æ dæ. Og da blei hållet i brøstet mitt litt mindre. Førde du løfta opp det lille som va ijænn av det såkalte hjærtet mitt, du ga det kjærligheit og du lima det sammen ijænn, fikk mæ tel å smil og gløm kor ondt det egentlig e. Og sæll om det e sprækka dær, så tætte du ijænn di sprækkan kvær einaste dag. Bit ætter bit kommer på plass ijænn.

Æ måtte skriv på dialækt førde at det ikje strækk tel å skriv det på bokmål. Ordforrådet mitt i bokmål e ikje nok førr å få ned det æ vil sei.
Tumblr_lqr1d72ekv1qmowaco3_500_large

Du e en idiot iblant, men det e en del av sjarmen din. At du får mæ tel å flir, ikje tar dæ sjøl så høytidelig og geniunt bære e ute ætter å gjør mæ gla. Det e så jævli urettfærdi at æ ikje kan få det einaste æ vil ha, hos mæ heile tida. Men så går du kanskje ikje lei av mæ med én gang, og æ slæpp å gå på væggan førde du gjør mæ gal iblant.

Det e så idiotisk å fall førr nån som bor så langt unna. Sjølskading vil æ kall det, at man utsætt sæ sjøl førr smærten det innebær å savn nån og tænk på nån 24/7. At æ stortsett kvær kveld bære ligg og stirra i taket, førde savnet ætter dæ e førr stort, sænga e førr stor førr mæ aleina, klompen i halsen e førr stor. Alt blir være førr stort, og æ blir så lita og sårbar. Og inatt e ei sånn natt, kor æ må ligg og vri mæ heile natta, kvæle gråten i puta sånn at ingen ska hør mæ, og tel slutt bli så utmatta at æ sovna. Så ska æ våkne imorra og snu mæ, og strækk mæ ætter dæ, og bli skuffa over at du ikje e dær. Sånn e kvær dag. Men om et halvt år e det over, og æ kan pust lætta ut.

Du hold ikje handa mi særli ofte, men du hold hjærtet mitt. Du tar pusten fra mæ kvær einaste dag, og kvær gang æ ser på dæ føles det som æ blir førælska på nytt, på nytt, og på nytt.


SE SÅ FIN. Snakka om gitaren altså, ehehehe...
Du gjør en ellers barsk nordlænning tel et førrtapt, skjørt pikehjærte. Og det einaste æ kommer tel å savn når æ fløtta sørover, e samtalan vårres på Skype. Førr når æ fløtta, så træng vi ikje Skype meir. :D

Simen, æ e så gla i dæ. <3

4 kommentarer

Simen

16.okt.2011 kl.23:50

Aww <3 har egentlig ikke ord nok, som kan måle seg med alt det du skrev. Lenge har det føltes som jeg mangler noe. At uansett hva jeg får, så er det alltid noe jeg ikke får tilfredstillt. Men nå som jeg har deg, så har du klart å fylle den delen. Livet mitt føles komplett og det er takket være deg, Anja <3 Du mener det ikke selv, men du er den mest fantastiske jenta jeg har møtt. Ingen kan måle seg med deg. Og helt utrolig er det at jeg skulle finne deg på Skybyen xD av alle steder xD men der var du, og fra dag 1 følte jeg at det var noe med deg, men jeg kunne ikke sette fingeren på det. Men det var bare hvor fantastisk du er. Enda finnes det ikke ord som kan strekke til, for å forklare hvor utrolig du er. Jeg føler det nesten som du er for god for meg, men jeg liker det, at jeg endelig har fått noe jeg kanskje har fortjent <3

Så Anja <3 du har alltid vært den manglende delen av livet mitt, og nå har jeg funnet den!

Jeg er glad i deg, Anja <3

Evelyn Kiddo Skywalker

17.okt.2011 kl.06:41

jeg sitter her å sipper som en unge.....jeg vet så goodt hvordand et føles....og du skriver så

bra kjære <3

Natalie - SexAndTheCityNorway.

17.okt.2011 kl.06:47

veit også korsn det føles, har det sånn akkurat nu.. e heilt jævlig, men det viktiaste e at man har funne nåkka som grip så at du ikje lar det gå uansett avstand. veldig søtt skrevet :)

Kristìn ♥ David

18.okt.2011 kl.17:17

awww, snuppi <3

Skriv en ny kommentar

hits