Until we bleed
Fordi jeg er for stygg atm til å ta bilder av meg, så jeg finner gamle bilder på Macen og redigerer dem istedet. Jeg var så fin ifjor høst. Omg skulle aldri ha klippet meg og ødelagt håret. Hår betyr mye for meg, hahah. Har liksom mye å si for selvfølelsen min. Og jenter med langt hår er generelt penere enn jenter med kort hår. Selv om det såklart finnes korthårede, pene jenter.

Jeg slettet over 30gb med crap fra Macen før idag. FLINK JENTE. Det var en kjedelig jobb, hadde lyst til å slå hodet i veggen heletiden mens slettinga foregikk, det tok så sykt lang tid og jeg har ikke noe liv uten Macen. Jeg er veldig glad i den, den er liksom det eneste som redder meg fra å bli en huleboer. Jeg hater mennesker iblant. Alle kunne vært katter istede, jeg liker katter så mye bedre. Jeg maser og maser og maser på pappa om vi ikke skal få katt snart. Jeg håper jeg får en katt i julegave. At den ligger i en pappeske, og når jeg åpner eska kommer katta hoppende ut med rosa sløyfe rundt halsen og klorer lillesøs i trynet. :') Er det en hun skal hun hete.. jeg vet ikke. Noe skikkelig teit, Pokèmonnavn eller noe. ELLER, LOLA. Katta skal hete Lola.

F10455dcb6a2de476496a584e12df801_large

Jeg vil så gjerne ha en katt nå. Eller en hamster, et ekorn, pinnsvin eller et marsvin. Må ha noe å dulle med når jeg ikke er med Simen.

Én kommentar

Kristìn ♥ David

16.okt.2011 kl.03:24

tnaaaw, men du har jo kanin da! :*

Nydeli du eee, likte gænseren eller ka det nu e på bilde nr.2, korr du har kjøpt den?

<3 leopardmønster ;)

Skriv en ny kommentar

hits