Home is where the heart is.

Denne langhelga har vært den beste i mitt liv. Selv om flyet på onsdag gikk seint og vi (jeg og pappa) nesten mistet flyet videre til Oslo, og hadde tatt feil av datoen jeg skulle til operasjon, så har det alt i alt vært fantastisk.
Har vært hos Simen fra torsdag til lørdag, siden jeg må dra idag. Men har allerede bestemt meg for å dra tilbake dit om to uker, eller 12 dager. Så det blir bræææ.

Kan ikke beskrive hvor fantastisk deilig det var å legge meg med han, kjenne den varme kroppen hans inntil min, og våkne av at høstsola skinner gjennom vinduet og han kysser meg god morgen. Vi så faktisk Twilightfilmen på fredag, og skulle egentlig se 2'eren, men så istede Scott Pilgrim vs. the World. Var egentlig unødvendig å se på film, hvem trenger film når man har noe så pent å se på som Simen. :')

Jeg bruser over av lykke. Selv om jeg skriver dette mens jeg sitter på toget fra Askim til Ski og nesten blir flau over at jeg må stoppe opp og tørke svarte mascara-tårer som renner, og at de andre passasjerene ser på meg med et bekymret blikk. Tilogmed konduktøren spurte om jeg hadde det bra. Jeg er ikke gæren, jeg er bare hodestups forelska.

-

Jeg kom nettopp hjem, til mitt eget rom, min egen seng som jeg innerst inne er så jævla glad i. Men det mangler noe. Helvete har startet på nytt. Føles som at hjernen min går i dvalemodus, klarer ikke å fungere.

Én kommentar

Kristìn ♥ David

10.okt.2011 kl.12:34

aaaw, bejb <3

Skriv en ny kommentar

hits