Friday I'm in love.

Om nøyaktig én uke ligger jeg som et slakt i senga til Simen. Også snorker jeg sikkert. Eller så spiller vi Guitar Hero, der vi prøver å redde det lille vi har av ære. You will fail, darling. :D Jeg gleder meg som en liten unge, være paparazzi og filme mens han sover, siden han ikke tror på at han gjør det selv. Hører jo at han snorker om natta helt hit liksom. Alikevel, én uke før sitter jeg med verdens største klump i magen og gruer meg som fffffffuuuu til å se han igjen, men samtidig gleder jeg meg til å bare være med han. Han er en del høyere enn meg, men det gjør ingenting, for jeg føler meg så trygg hos han. <3

Idag har vært en fin dag! Jeg fikk gå tidlig fra skolen, så stakk jeg opp til Viraya og Børge. Har skiftet bleie for første gang i mitt liv. Det var skummelt(!!!). Men så tenker jeg at siden jeg klarer å skifte bleier, kan jeg sikkert bli mamma engang. Selv om jeg ALDRI kommer til å føde mine egne barn. Finnes vel grenser.

Også spiste vi supergod kyllingsalat, og jeg fikk nesten armen min bitt av, Lukas har fått tenner og vet hvordan han bruker dem. Også tok han snusboksen min og kastet den på gulvet sånn at det lå snus overalt. Love my life liksom.

Synes dagene kan gå litt fortere! Går på veggene snart. Heldigvis har sesong tre av Glee kommet ut, glad jente. <3

Én kommentar

Kristìn ♥ David

01.okt.2011 kl.18:04

awww <3

snus åveralt, aehhae!

Skriv en ny kommentar

hits