Teenage crimesÅh, du kjenner sikkert igjen denne låta. Ja, det er sangen til reklamen til Relax-pastillene! Elsker denne sangen, og tror det er den mest hørte låta hos meg for tida. Sitter her bare og leker med HTML-koder og CSS, og eksprimenterer litt med bloggdesignet. Og svarer på brev fra randoms på Skybyen så klart... Ørgh, RANDOM PEOPLE, Y U NO STOP ADDING ME?! Rart at det stortsett bare er 27åringer som skriver til meg. Tallet 27 forfølger meg.

Jeg synes eldre menn er ekle. Kunne aldri tenkt meg å bli sammen med en som er mer enn 3 år eldre enn meg selv, liksom. Ikke engang når jeg blir voksen. Synes fek.s det er dritekkelt at pappa er gift med mamma, og han er sånn 6/7 år eldre.. EEEEEW. Ja, jeg hever ene øyenbrynet av jenter i 15årsalderen som er sammen med gutter som er 18/19. For meg virker det bare som de utnytter hverandre; han får glatt fitte, og hun får røyk/snus/øl. Det er bare min mening da. :') Det som fyren ikke tenker på er så fort han går lei av henne og dumper henne, så kan hun gå og anmelde han.
Well well well, er vel prisen man må betale for å få seg noe..

Jeg ble litt paff nå, for jeg startet innlegget med den sangen, og gikk over til å snakke om aldersforskjeller i forhold. Omg, for første gang på lenge så har faktisk innleggstittelen noe å gjøre med innholdet i selve innlegget! Gi meg applaus, kjære lesere.

Hueh, når jeg blir voksen og får barn og sånn, så kommer jeg ikke til å klare å se på mannen min. Med mindre det er Jared Leto, da. Han er så fin at jeg kan pleie han på gamlehjemmet og tørke sikkelet hans av ansiktet hans. :D

Én kommentar

Kristìn ♥ David

29.sep.2011 kl.16:36

aehahehae, flire av tæksten xD "får seg glatt fitte" :'D

lika den sangen. :D *applaus*

SØTA :D

Skriv en ny kommentar

hits