Til minne

Du er en av de sterkeste mennesker jeg har kjent. Allerede ifjor høst, når du ble syk og fikk diagnosen, var vi klar over at du ikke engang fikk leve til jul. Du fikk et ekstra år, med oss. De aller fleste ville ikke taklet den tøffe behandlingen du fikk, strålebehandlingene og cellegifta var av umenneskelig høy dose. Siden du var så sterk, både fysisk og psykisk, tålte du det. Og du smilte. Uansett hvor vondt det var for deg.

Du hadde alltid et smil på lur, og uansett hvor syk du var, mistet du aldri matlysten. Kreften tok ikke ifra deg ditt gode humør og den ekstreme matlysten din. Kreften tok bare bort håret ditt, noe jeg tror du tok tungt. Du var den mest forfengelige av søskene dine, og var alltid opptatt av at håret skulle være perfekt. Du hørte på Rolling Stones og var en stor fan, akkurat slik som jeg er. Vi begge delte lidenskapen for Beatles, the Who og god, gammel rock.

Jeg vil se framover. Jeg vil ikke lenger se bakover, og tenke det som har vært. Jeg vil være positiv, uansett hva som skjer. For dette året har du lært oss så utrolig mye. Du ble ikke bitter av sykdommen. Du var positiv og smilte, helt til siste slutt. Du døde ved din yngste datter ved din side, og den lille i magen hennes.

Jeg vil stå der med blandede følelser i kirka, og synge for deg. Jeg håper du hører meg, og at du vil være stolt over oss. At du er til stede, at du ser alle som sørger over deg, men samtidig er så glade for at du endelig har funnet fred.

Det er lov å gråte, det er lov å være trist. Men jeg vet at du ikke vil vi skal være det. Vi skal være glade for ditt kommende barnebarn, og minnes alle stundene våre sammen. Jeg skal huske den siste klemmen vår, alle grovisene du kom med, alt. Jeg har bare gode minner med deg.

Jeg savner deg av hele mitt hjerte, onkel. Du er høyt elsket, og har en spesiell plass i hjertet mitt. Vi savner deg, kjære onkel! <3 Du kan hvile nå.

7 kommentarer

Mariann Lizette

22.sep.2011 kl.20:20

Så vakkert. Kondolerer så mye.

Jenny Henriette

22.sep.2011 kl.20:26

kondolerer. Sterkt av deg å dele historien din med oss!

Gøril - gnn.blogg.no

22.sep.2011 kl.20:31

Kondolerer utrolig masse!

LittleMissPerfect

22.sep.2011 kl.21:54

Ord blir fattige, men nå har han ikke vondt lengre. Klem! <3

Karoline d-t

23.sep.2011 kl.16:28

kondolere til dokker nærmaste <3

hvil i fred "onkel"!

Kristìn ♥ David

23.sep.2011 kl.16:32

Åh, snuppa <3

Marcela

23.sep.2011 kl.18:03

<3

Skriv en ny kommentar

hits