Drømmetydning

Da har jeg endelig ryddet rommet mitt. Ligger endel sminke og sånn i senga, men det sorteres iløpet av kvelden/natta. Skal være med Kristín imorra, og viiii skal ha photoshoot. Også skal vi gå på café og drikke kaffe (hun får kakao fordi hun ikke liker kaffe, ehehee), også skal vi bare prate og være sammen. Tror jeg trenger det, som en slags avveksling fra all faenskapen som har skjedd i det siste. Det blir ikke noe søvn på meg inatt, mest fordi jeg ikke er trøtt, og delvis fordi jeg er så jævlig lei av mareritt. Våkner helt gjennomsvett annenhver time uansett. Jeg fortalte jo om den drømmen når jeg mistet tennene mine. Det var noe jeg måtte sjekke på internett, hva drømmen faktisk betydde.

"Skjeve tenner betyr løgn, liten selvrespekt eller usikkerhet. Det samme gjelder hvis tennene faller ut. Den som har ?problemer? med tennene er den som vil lyve eller har liten selvrespekt. Hvis vedkommende lyver vil han/hun snart bli avslørt. Svelger du en tann vil du snart måtte innrømme du har sagt noe feil. Utslitte eller ødelagte tenner betyr slutten på et forhold eller vennskap. Vonde tenner betyr familiekrangler. Blir tennene reparert vil du få gode nyheter. Blir de trekt vil du få en god mulighet når det gjelder investeringer. Løse tenner betyr at du har venner som du ikke kan stole på. Råtne tenner betyr helseproblemer. Pene tenner betyr lykke og fremgang. En tann som er lengre enn de andre symboliserer dårlige nyheter. Pusser du tenner vil du komme over det som har holdt deg tilbake."

Jeg drømte altså at tennene mine var løse, og at de plutselig ramlet ut. Som betyr løgner, liten selvrespekt og/eller usikkerhet. I tillegg har jeg venner jeg ikke stoler på. Vet det er ganske teit å være så overtroisk som jeg er, men 2011 har vært et helvetesår på vennefronten. Har oppdaget at man av mine såkalte venner har gått bak ryggen min og såret meg, så overrasker meg ikke stort om det faktisk er tilfelle. Det har vært mange dårlige nyheter i 2011; tsunamien i Japan, 22. juli, og brannen på Hurtigruten Nordlys. Kanskje det er sant, at jorda går under i 2012, at Maya-indianerne har rett. Det som plager meg mest ved tanken på at jorda kanskje går under i 2012, er at jeg har brukt hele livet mitt på skolebenken..

Én kommentar

Kristìn ♥ David

19.sep.2011 kl.15:18

Håpa du kåmmer tell Sortland idag snuppi. <3 Me love you long time.

Skriv en ny kommentar

hits