Helt ærlig

Det er bra forjævlig når man ikke engang kan blogge i fred uten at foreldrene stalker en, og kritiserer hver eneste setning de har lest. Hvor skal jeg ellers syte og klage hen? Jeg ser på det sånn; de som faktisk finner glede i å lese bloggen min og høre mine meninger, skal gjerne gjøre det. Men om folk bare leser den for å kritisere og finne feil ved meg, well screw you bitches. Finn dere en annen hobby enn å irritere dere over meg, jeg er jo bare lille, uskyldige Anja. Og det gjelder spesielt slekta mi, som ikke liker det jeg skriver. Jeg er voksen (på papirene hvertfall), og jeg har full myndighet til å skrive hva pokker jeg vil. Såfremst jeg klarer å stå for alle ytringene mine. Som jeg faktisk gjør. Vi har alle drømmer, vi har alle fantasier og forventninger vi vet aldri vil gå i oppfyllelse.

Jeg er 100% klar over at jeg mest sannsynlig vil ende opp som en uteligger fordi jeg skulker noen skoletimer og dermed ikke får jobb fordi ingen vil ansette en slask, men alikevel. Jeg har drømmer, og drømmene mine er det eneste som vil holde gnisten min i gang. Uten drømmer om perfeksjon og evigvarig kjærlighet, er jeg ingenting. Drømmene mine er det eneste som holder det stakkars hjertet mitt i gang. Jeg bare skipper den vanskelige ungdomstida, og dagdrømmer om å sykle til jobben min i Oslo hver eneste dag, bo i en superfin leilighet og se min kjære Simen hver eneste dag.

Jeg elsker familien min. Jeg elsker vennene mine (de fleste av dem hvertfall). Jeg har en fantastisk kjæreste som sitter nede i Mysen, som sender meg fine meldinger og får meg til å føle meg som en prinsesse, han plukket opp hjertet mitt og fikset det. Jeg har verdens beste Kristìn, som holder meg i hånda på skolen og nede i byen når jeg får angstanfall, jeg elsker livet mitt selv om det aldri vil bli perfekt. Jeg elsker å ha drømmer, og et håp om at ting vil bli bedre. For ting vil bli bedre.

Familien min må skjønne at det jeg skriver her, er meg. Jeg er ikke hun som hilser dere med et varmt smil og byr dere på kaffe når dere er på besøk. Jeg er Anja. Jeg har følelser, meninger, og dere vil bli provosert og riste på hodet av det meste jeg skriver, fordi dere selv ikke vet (eller husker) hvordan det er å være 18 og allerede ha et ønske om å forlate jordas overflate så fort som mulig. Jeg er ikke hun som kniser når dere spør om hvordan det er på guttefronten. Jeg er klar over at det jeg skriver vil følge meg resten av livet, men det er en del av meg. Så hvorfor late som at jeg er perfekt, når det ikke kunne vært lengre vekk fra den nakne sannhet. Jeg er lei av å ape etter alle rosabloggerne, som skal late som alt er perfekt og handler om sminke og mote. Ingen ting er perfekt. Jeg har kviser, 5 kilo for mye, blir sjalu og misunnelig. Jeg kan være falsk, slem og frekk. Men det er bare sånn jeg er. Og sånn vil bloggen også være, jeg skriver etter hvilket humør jeg er i.

2 kommentarer

Kristìn <3 David

18.sep.2011 kl.19:21

Vældi bra skrevven snuppi, og eg vill allti vær dær tell å hålle deg i handa. <3

TheaSørensen

26.sep.2011 kl.13:54

Hadde sjøl en perioder der familien min dreiv å læste å kritiserte bloggen min, va ikke nåkka arti.Følte æ ikke kunne skriv like fritt om alt, satt å tænkte på at de satt å læste det, så det stoppa mæ litt.. Men nu e d annerledes.

D å vær 16 år å allerede har løst t å førlat jordas overflate, der har du mæ når æ e lengst nede. Skjønna at teng e vanskeli, kjenn følelsen vældi ofte sjøl. Men ja d hjelp å tænk på at dettan e en periode i live vi må kom oss ijønna! vi kan ikke gje opp, tænk på at en dag så har vi jobb å onga, kanskje så har man ikke samme hige om perfeksjon da, som nu, at verdian vårres e på heeelt andre plassa. At teng som betyr alt nu, ikke betyr spesielt masse da.

Vi må gjør d bæste utav livan vårres sånn som de e, å innse at ingen e perfekt, ikke vi heller, men d gjør åss ikke tel dåliare menneska. Værden e ganske fuckt i dag, når d gjelde d mæste. Så trur vi gjør bæst i å førtræng all elendiheita å lag vårres eia verkeliheit som e 1000 ganga bedre. Der man kan vær sæ sjøl å nyt live mæst muli :)

Skriv en ny kommentar

hits