I sing now for all of you, with no one to hold on to


Hvorfor blir alltid septumen skjeiv på bilder... Jeg må stå opp drit tidilig, for vi skal visst på sånn harry-tur til svenskegrensa imorra. Jeg drar dit for snusen sin skyld. Hallo, billig snus liksom! Men tror ikke det blir søvn på meg, har nemlig en oppgave i engelsk jeg må skrive ferdig, og jeg husker ikke når den må leveres inn. Jeg frykter den må leveres på mandag, så bedre å være føre var, liksom. Dessuten er jeg ikke i humør til å sove. Jeg har hatt mareritt de siste nettene, og det jeg husker best var at jeg plutselig mistet alle tennene mine. Ikke gøy, altså.

Jeg har et problem, med at jeg ikke klarer å skille drømmene mine og virkeligheten. Jeg drømmer ofte at jeg får forskjellige SMSer hos folk, også når jeg snakker med dem om SMSene jeg fikk i drømmene, så ser de bare rart på meg. Også at jeg drømmer at folk er sinte/sure på meg for noe, også spør jeg dem IRL om jeg har gjort noe galt, og de bare rister på hodet og sier nei.

Alikevel, jeg er litt deppa. Eller, litt er en underdrivelse. Føles som jeg står på kanten av stupet til å bli suicidal. Jeg holder på å bli gæren, seriøst. Klarer ikke å skille mellom drømmer og virkelighet. Og selv om det er bare 21 dager til jeg ser Simen igjen, og at ventetiden blir kortere for hver eneste time, så har jeg bare en enorm klump i magen og vil grine. Jeg får ikke til å grine, har ikke grint på flere måneder.

3 kommentarer

Madelene Lisella

17.sep.2011 kl.23:32

liker piercingen du har i nesa!

Naima Borge

17.sep.2011 kl.23:43

du e så fiiiin

Kristìn ♥ David

18.sep.2011 kl.10:34

Du e nydeli, og tia går fort. Simen venta på deg vett du, og dåkker har skype. ;)

Kos deg i Sverige imårra, sku ønske eg kune forn å kjøpt røyk :<

Skriv en ny kommentar

hits