If one part's hurt, the whole body's sick.

http://oi56.tinypic.com/2qmm81w.jpg

Lacey Mosley = .
Jeg fikk SMS fra lånekassa når jeg våknet imorrest. Får stipendet på mandag, aw yeeeeah. Også kommer Sara hjem nestehelg. GOOD TIMES BABY. Nå skal jeg leke mer i Photoshop, og se på Simen på Skype som er sintface fordi han skriver analyse og er kjedelig. :((

Siden jeg ikke har noe å meddele som er særlig interessant eller nevneverdig, så legger jeg ved et stykke kåseri jeg skrev en dag mens jeg satt på bussen. Ja, jeg skriver de fleste av tekstene mine på bussen. Jeg elsker å ta buss. Såfremst det ikke kommer svette folk og setter seg ved siden av meg og siklerp å skuldra mi når de sovner, eller ikke har pusset tennene sine på det som virker som hundre år. Jeg hater å dele sete med andre på bussen, uansett hvem de er. Grunnen er her:

Folk er forskjellige, og vi har forskjellig radius på vår intimsone. Min intimsone er ganske stor. Jeg er en skeptiker når det kommer til nye bekjentskap. Jeg tar meg god tid før jeg haster inn i noe slags form for forhold. Fordi jeg har brent meg en god del på slike mennesker: trodd blindt på alt jeg ble fortalt, og dermed løyet til.
Når du finner ut at noen du trodde du kunne stole på, bare gir seg faen, svir det litt. Det føles som et spark i magen, eller en kniv som stikkes inn i ryggen din og vris rundt.

Jeg har issues med tillit. Tar lang tid før jeg stoler på folk. Og jeg er ikke en klemmeperson. Om jeg klemmer deg burde du ta det som et jævla hint: jeg liker deg. Eller stoler på deg. Jeg kysser før jeg klemmer. Et kyss er kanskje intimt, men en klem er enda mer intim. Jeg er mer kosete enn den ukastrerte hannkatten som lusker her i nabolaget og følger etter meg til bussen, men pga dårlig erfaring og sånt crap, har jeg så å si null tillit til resten av menneskeheten. Jeg føler at så fort jeg tar ned skjoldet og gjør meg sårbar, så vil noen utnytte det.

Det er umulig å gå gjennom et helt liv uten å ha bli såret. Men alikevel. Står det skrevet lettlurt i panna mi?

Én kommentar

Kristìn ♥ David

18.sep.2011 kl.10:31

Åh, snuppa. <3

Du skrive så bra, men da vett eg att du like meg værtfall sia du klæmme meg heletia. :') Eg e nu hær førr deg uansett, du kan stole på meg og eg stole på deg åsså, bæstejenta. :*

Skriv en ny kommentar

hits