Monster hospital

Jeg ser egentlig for meg at en sykesøster med blod over hele uniformen kommer inn på rommet mitt med en kjøttøks. Hver gang døra åpner seg så tror jeg at det skal komme inn en lege med hjernemasse over hele overkroppen og holde en motorsag og si han skal ta blodprøver, og le en sånn ekkel latter som de bare gjør i eldgamle skrekkfilmer... Ehehehe. Neida, SÅ ille er det ikke. Jeg lever, bare se:


Jeg har det igrunn ganske fint! Enerom med flatskjerm, og jeg trenger bare dra i en snor, så kommer de løpende både med kaffe, morfin og flere puter. Jeg ble tilogmed trilla ned tre etasjer i rullestol for å få kjøpt meg snus, lololol. Lever det søte liv, altså. Selv om jeg hater den formløse sykehusskjorta og det hvite sengetøyet har blitt brunt etter jeg har sovna og sikla i det og gnudd sminken i det, så er det ganske greit. Lookin' good! Tror det er første gang jeg er på sykehus og ikke er så i ørska at jeg griner bare sykepleieren spør om jeg vil ha noe å drikke, så jeg nyter det. Smiler til alt og alle som går forbi rommet mitt, og jeg sitter med romdøra åpen for å spre litt glede, æhæhæhæ.

Jeg har forresten en dritkjekk lege, sikleee. Og Rikshospitalet er HUGE. Srsly. Går meg bort når jeg skal på do liksom. Har tatt MR-skanning klokka halv 9, og klokka 2 er det ultralyd. Trodde jeg skulle svime av når en sykepleier stakk en slange i høyrearma mi for å gi meg sånn kontrastvæske, for hun gjorde en dårlig jobb. Heldigvis var det en søt sykepleier til, som så japansk ut og snakket med skikkelig søt bergenserdialekt! Me like.

Vel, nå er det bare en halvtime igjen til ultralyd, så skal jeg chille max resten av dagen. Og fortsette på bloggdesignet, må jo ha noe å gjøre. Kanskje jeg setter meg i dagligstua og spiller piano for de andre pasientene, men da må de sikkert legges inn på mentalsykehus, æhæhæ.

2 kommentarer

Kristìn ♥ David

31.aug.2011 kl.14:26

aw søta, eg savne deg!

Merethe spirited away

31.aug.2011 kl.16:35

aw så fint du har det braaaa da ^________^

tror jeg skal skaffe meg sånn snor å dra i hjemme :'D

Skriv en ny kommentar

hits