I'd drink to that

Da er første uka med skole overstått. Er mange inntrykk som ennå ligger til fordøying, men sålangt er jeg veldig positiv. Supergrei klasse, og kommer (sålangt) veldig godt overens med faglærerne mine, for ikke å snakke om kontaktlæreren. Har egentlig ikke fått mye lekser, men har tatt meg litt vann over hodet og bestemt meg for å lage sånn... fire tegninger som skal være ferdig til nesteuke engang. Uuuuuff.

Igår stakk jeg en tur til Robert og chilla. Tok oss et par øl, jamma litt og prata om gamledager. Utrolig koselig! Og han har så sykt mye bra materiale som bare venter på å bli brukt i låter. Idag skal jeg bare rydde rommet, slappe litt av, og muligens finne noe å ha på meg til ikveld, for da er jeg bedt på bursdagsparty. Har sånn... en sekser med øl, men jeg bare bruker bambi-blikket, så får jeg sikkert litt drikke. Lol.

Har en NYDELIG kjole jeg fikk i bursdagsgave hos søs og Børge, så jeg vurderer å ha den på meg. Problemet er bare at den er hvit, og jeg er ikke kjent for å være den som går flekkfri hjem fra fest.. Hmm. Skoene har jeg allerede funnet, og jeg har bare brukt dem to ganger; 17. mai og på 18årsfesten min. I sistnevnte episode endte jeg med å sparke skoene av og løpe rundt i barføtter. Ikke til å anbefale når det ligger sigarettsneiper overalt.

2 kommentarer

Kristìn ♥ David

28.aug.2011 kl.17:16

Hehehe, søta :D

Elena

29.aug.2011 kl.17:56

æ vil se bilde av kjolen! :D

Skriv en ny kommentar

hits