Hello world

alt
Tok bildet i forgårs elns, og synes det ble ganske fint! (etter 9000 år i Photoshop så klart). Ser ut som dritt for tiden. Gleder meg til å begynne å trene og spise regelmessig igjen. Yeah right, som om dèt skulle skje. xD
Sitter bare og ser på we<3it og hører på dubstep, ehehe. Jeg går rundt som en idiot og bekymrer meg heletiden. Så sykt irriterende å ha en hjerne som faktisk funker. Skulle ønske jeg bare kunne sette den på stand-by, så slapp jeg å være så jævlig ulykkelig og tragisk heletiden, og bli minnet på all dritten som skjer for tida.

Alikevel er det noen få lyspunkt i livet: Sims 3 og stipend, haha. <3 Gleder meg til Oktober, da slippes nemlig Sims 3 Pets, og stipendet har kommet lenge før den tid. Også reiser jeg til Oslo og drar på superawesome konsert med Simen i desember, woop woop. 

Hater sånne perioder når jeg går inn i dyp depresjon og bare spiser sjokolade, og har null motivasjon til å verken trene, være med venner eller gjøre noe fornuftig, som å holde på med CSS eller fotografere, ææh. Og det eneste det resulterer i er dårlig hud, rævva selvbilde og for små bukser. Jeg skulle ønske jeg var en pinne. Pinner trenger ikke å være fine, for alle pinner ser like ut. Jeg har så dårlig hud, tilogmed padder ser ned på meg.

3 kommentarer

Kristìn ♥ David

16.aug.2011 kl.20:44

Du e prittifull, men hær ser jo ikke håre ditt så lyst ut. :o og ikke førr å kritiser men eg trur eg har lysare dataskjærm enn deg førr eg ser hele brushen tell øyenvippan so e satt på. :<

Kristìn ♥ David

16.aug.2011 kl.23:34

RE: Ojaaa, vises bærre att det ikke e kant i kant me globlinja. x) ja ka e det eg har sagt hele tia - kjøp deg pc! :*

Linnea Voltairé

18.aug.2011 kl.17:52

Kjempe fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

hits