We're indestructable, we're untouchable

Det føles så utruli trygt å vette at du alltid e dær. At du alltid stille opp når æ føkka alt tel, at du lar mæ vette at æ aldri står aleina. At du alltid kommer i siste liten og lægg arman dine rundt mæ, og bære roa mæ ned, får mæ tel å puste rolig ut og inn, lar mæ få lov tel å skrik inntel dæ sæll om sminken flækka av på klean dine.

Æ har aldri følt mæ så stærk som æ gjør nu. At æ kan vess æ vil, og vess det ikje går, får æ bære prøv ijænn. Førr æ veit at du backa mæ opp 100%, og at du alltid e dær. Sæll om du ikje direkte kan gjør nåkka med det, så e det nok at du bære e dær førr mæ. Sæll om vi aldri gjør de heilt spesielle tingan, så e kvær lille ting æ opplev med dæ unikt, og spesielt. Å bære ligg atme dæ mens du spælla gjer mæ god tid tel å bære beundre dæ. Æ vil ikje del dæ med nån anna, og det e så vanskeli å vær borte ifra dæ. Men samtidi gjør det så utruli godt når vi sees ijænn.

Du har aldri starta en krangel med mæ. Du har latt mæ stekke håll i kroppen min og gjør sånn som æ vil, men du har støtta mæ uansett, og alltid funne nåkka å gje mæ kompliment førr. Sæll når æ ikje prøva å vær fin, sei du det. Sæll om æ glømte å ta av sminken kvelden før, og ser ut som en påkjørt vaskebjørn, så kyssa du mæ og sei gomårn. Du ser di tingan som di aller flæste gutta ignorer. Du ser ikje bære på utsia, du ser rætt inni sjæla mi, men du synes likevæl at æ e vakker. Du har kommen så nært innpå mæ at det overraska mæ at du ikje har blitt skræmt og stokke av ennu. Og æ har sloppe dæ så altførr masse innpå mæ tel at æ tør å la dæ gå. Du veit meir om mæ enn æ sjøl gjør, dæffør træng æ dæ sånn at æ kan bli kjent med mæ sjøl, og førrbedre mæ. Du e han dærr fine som får mæ tel å føl mæ værdsatt og spesiell, som gjer mæ grunn tel å barber læggan. Du e han dærr som får mæ tel å oppfør mæ som en idiot med munndiaré. Du e han dærr som får mæ tel å tru at drømman går i oppfyllelse. Ellers hadde du ikje eksistert i det heile tatt.

3 kommentarer

KatrineAlina

06.aug.2011 kl.03:11

Utrolig fint skrevet, sånn for real.

✂ psychofantasy

06.aug.2011 kl.13:25

Fint skrevet! *o*

Kristìn ♥ David

08.aug.2011 kl.16:02

"Sæll om æ glømte å ta av sminken kvelden før, og ser ut som en påkjørt vaskebjørn" <3

Skriv en ny kommentar

hits