The nights grow colder and the days grow shorter


Jeg må innrømme at jeg begynner å gå lei av sommer nå. Er lei av å våkne svett og jævlig på et rom med tusen grader, og nesten besvime hver eneste gang jeg får solskinn i trynet. Liksom, når det er vinter og du fryser, er det bare å kle på seg mer klær, men om du allerede sitter der kliss naken, og sola skinner, kan du ikke akkurat vrenge av deg huden. Tro meg, jeg har prøvd. Dessuten liker jeg høst så mye bedre når det gjelder mote, for om sommeren handler det om å ha så lite klær på seg som mulig, noe som ikke er et alternativ for sånne som meg, derfor liker jeg høsten, for da kan jeg ha på meg så mye klær jeg vil uten at folk ser rart på meg. Ja, jeg er av typen som går med lester om sommeren, kun fordi jeg elsker fornemmelsen av ull på tottelottene, haha.

Men i høst tror jeg at det er takk og farvel til ullestene til mamma, og heller få noe ordentlig på beina. Jeg lengter som vanlig etter et nytt par sko, og såklart er det hæler, wuhu! Selv om jeg ser ut som en flodhest på stylter, elsker jeg hæler, kjenner at selvtilliten min booster flere hakk når jeg drar på meg stilletthæler eller pumps. Garderoben trenger nye innskudd i familien, men jeg må også kaste ganske mye, for det meste brukes ikke, og det tar bare opp plass og får vennene mine til å heve øyenbrynet når de ser i klesskapet, haha. Jeg har aldri hatt sansen for kåper/blazere før nå, og jeg er så himla forelska i de for tiden! Har liksom lyst til at det skal bli høst så fort som mulig, slik at jeg kan ta masse høstbilder, og gå i vinterhælene mine igjen, og votter. :') Jeg savner høsten.

6 kommentarer

maeml0ve

05.aug.2011 kl.16:04

kjempe fin blogg! :)

- koselig med kommentar tilbake

05.aug.2011 kl.16:17

Døds stilig :D likte bloggen din!

Jeanette

05.aug.2011 kl.16:18

votter <3

likte godt cardiganen.

Malene Søvik

05.aug.2011 kl.16:29

Er ikke litt lei av sommeren engang! Den har gått SÅ fort, føles ut som bare en lang langhelg.. Men vinter og høst er så koselig!

Anna Kamilla

05.aug.2011 kl.17:02

Sommaren har gått utruleg fort ! ;OO

kommenter gjerne tilbake !

Kristìn ♥ David

08.aug.2011 kl.16:06

"kun fordi jeg elsker fornemmelsen av ull på tottelottene" Du skriv så masse søtt snuppi! :*

Skriv en ny kommentar

hits