Smil og vær gladHar slækket stortsett hele dagen ute på altanen med Karoline, lakket negler og pratet om stort og smått. Utrolig koselig! Har som vanlig snudd døgnet, satt oppe til 6 forrige natt og så på anime, lol. Men så utrolig søt den var! Synd det bare var 25 episoder. Gleder meg litt til å begynne på skolen igjen, og få den samme kjedelige hverdagen. Men det skal også bli sykt godt å kunne se Kristìn hver eneste dag, siden vi skal gå på samme skole, wihuuu. :D

Sånn ellers er formen ræva, gruer meg som faen til å dra til Oslo i slutten av august for å opereres, men jeg får noen dager sammen med storesøs og Lukas, nevøen min. Har søkt jobb på Skohuset på Sortland, og er ganske sikker på at jeg får jobben, kusina mi er sjefen der så æhæhæ. :') Dessuten kunne jeg ikke tenke meg en bedre jobb! Jeg ELSKER sko, mennesker og så klart å tjene penger, så det er midt i blinken for meg.

Jeg gruer meg sykt mye til å dra til Oslo, men samtidig skal det bli godt å bli kvitt noe som har hemmet meg i tre-fire år nå. Dessuten ser jeg misdannet ut med den kulen på leggen. Det vil såklart bli arr, men jeg foretrekker helt klart et lite arr framfor å få krampe i leggen hele tiden, og å se ut som en halt moskus.

Én kommentar

Kristìn ♥ David

08.aug.2011 kl.16:09

aw, søta <3 gleda meg eg åsså :*

Skriv en ny kommentar

hits