Don't let them say you ain't beautiful

I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes
But don't let 'em say you ain't beautiful, oh
They can all get fucked
Just stay true to you
So don't let 'em say you ain't beautiful
Oh, they can all get fucked
Just stay true to you


Så sykt fin sang. Har ikke hørt låta siden 2009, minnene strømmer på og jeg må nesten anstrenge meg for at tårene ikke skal strømme óg. Skulle ønske jeg var vakker. Sånn at folk snudde seg etter meg på gata, at gutter faktisk snakket til meg. At jeg var pen, hadde ustråling og at folk ville bli kjent med meg. Jeg føler meg skikkelig stygg for tida. Når jeg ser i speilet, første tanken som slår meg er "æsj". Har mest lyst til å rive av meg fjeset og grave det ned i skogen elns. Synes synd i alle som må se ansiktet mitt IRL hver eneste dag. Sorry, men dere må leve med det med mindre dere betaler en dyr plastisk operasjon og fettsuging til meg. Skulle ønske Photoshop kunne brukes i virkeligheten.

3 kommentarer

Kristìn ♥ David

31.jul.2011 kl.04:18

Sku ikke alle ønske att man hadde photoshop i badromsskape, så kvar mårra bærre *retusjer* ? :) Du e nydeli, nu må du slutt å skriv sånn tull, vess du verkeli ikke ser sjøl før ei vidunderli jenta du e så aaargh, bli eg å slå deg i hode me ei steikepanna! Du e nydeli, både i pærsonlihet og utseendemæssi, du får meg tell å flir og du e så lita og søt og eg har bærre løst tell å klappe deg og kidnappe deg nedi væska mi!

E så gla i deg snuppi, og du e fin. Eg snur meg ætter deg. <3

Ak

31.jul.2011 kl.04:20

Hver gang jeg kommer inn på din blogg tenker jeg "hvor utrolig pen hun er", " for noen nydelige øyne" og "hun har jo et helt perfekt smil".

du er nydelig AKKURAT som du er, og ingen kan noen gang forandre på det!

Har sett deg noen ganger, men jeg kjenner deg ikke og har aldri snakket med deg. men i mine øyne er du en av de peneste jentene jeg noen gang har sett! :)

Tanja

01.aug.2011 kl.03:09

Snuppa, æ e enig med di over her! Du e nydelig sånn som du e, og æ e så gla førr at du klar å hold dæ såpass ekte som du gjør. ;* <3 æ e gla i dæ. massemasse, og det veit du ;* <3

Skriv en ny kommentar

hits